Mustafa Kemal İlkokulu
GÖLCÜK MAH. 408 SK. MARDIN MIDYAT MUSTAFA KEMAL ILKÖĞRETIM OLKOKULU BLOK NO: 3 MİDYAT / MARDİN

VİZYON

VİZYONUMUZ İstiyoruz ki okulumuz; 1. Bütün eğitim öğretim olanaklarına sahip bir kurum olsun. 2. Okulumuz sürekli gelişme göstersin, gelecek günlere daha iyiye giderek varılsın. 3. Okulumuzdan, araştıran, kendini her ortamda ifade edebilen, çağdaş değerlere saygı özellikleri kazanmış bireyler yetişsin. 4. Yetiştirdiğimiz öğrenciler ileriki yıllarda ilçemizin gelişimine katkı sağlasın. 5. Okulumuz her yönüyle örnek bir okul olsun.

MİSYON

OKULUMUZUN MİSYONU: Kendi kültürünü özümseyen, buna göre değişimleri ve yenilikleri yorumlayarak katılımcı bir anlayışla hedeflerini koyabilen, evrensel, insan haklarına ve değerlerine saygılı, bilimsel düşünebilen ve milli değerlerini gelecek kuşaklara aktarabilen, sorumluluk sahibi, yurttaş olma bilincine sahip kendini ifade edebilen, yeniliğe ve değişime açık, üretken bireyler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2012-2013 yılında 2 öğrenci fen lisesi,1 öğrenci Anadolu öğretmen lisesi,57 örencimiz de anadolu lisesine yerleşti.
Öğretim Şekli :İkili öğretim sistemi.

İkili öğretim sistemi.

Ders Başlama ve Bitiş

Sabah Gurubu Başlanma:07.20 Sabah Gurubu Bitiş: 12.20 Öğlen Grubu Başlama: 12.20 Öğlen Gurubu Bitiş: 17.20

Binalarımız kalorifer ile ısıtılmaktadır.

Okulumuz Midyat merkezdedir.

Gölcük Mahallesi 408.Sokak No.:5 Midyat/Mardin