OKULUMUZDA ÖNLÜK HEYECANI

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenler için hazırlamış olduğu önlükler, Mardin’inin Midyat İlçesinde dağıtılmaya başlandı.


Millî Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN geçtiğimiz aylarda öğretmenlere özel önlük hazırlayacaklarını ve bu önlükleri öğretmenlere dağıtacaklarını açıklamıştı. Yusuf TEKİN "Milli Eğitim Bakanlığımızın öğretmenlerimize yönelik bu anlamlı jestiyle, mesleğimize olan bağlılığımızı pekiştirmekteyiz. Yeni önlüklerimiz sadece bir kıyafet değil, aynı zamanda bizlerin meslek gururunu taşıyan bir sembol olacak. Eğitimdeki başarı, birlik ve beraberliğimizle mümkündür. Bu tür etkinlikler, eğitim camiamızın bir araya gelmesine ve güçlenmesine katkı sağlamaktadır" dedi.

Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni önlüklerin dağıtımını Mustafa kemal ilkokulu adına okul müdürümüz Ali ARPAĞ eşliğinde dağıtımı gerçekleştirildi.

17-01-2024Öğretmenler, bu anlamlı jest karşısında Memnuniyetlerini dile getirdikten sonra bu anları ölümsüz hale getirmek için fotoğraf çekimi yapıldı.

17-01-2024



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi